U bent hier

Showroom

Showroom

Hartech meet- & testapparatuur beschikt over een grote showroom met een duidelijk overzicht van het complete leveringsprogramma. In alle rust en met inachtneming van alle geldende voorzorgsmaatregelen rondom Covid 19, kunnen de verschillende producten van Mecmesin en Testometric met elkaar vergeleken worden zodat een goede keuze gemaakt kan worden.

Ook zijn alle faciliteiten geïnstalleerd voor online demonstraties. We kunnen gebruik maken van Teams, Zoom en Skype of van de applicaties die u in gebruik heeft. Deze sessies geven u een goed totaalbeeld van Hartech, de software en de werking van de apparatuur. Als u vooraf uw eigen proefstuk of product instuurt, kunnen we deze vaak tijdens de online demo testen

U bent hierbij van harte uitgenodigd voor een vrijblijvende demonstratie en vakkundig advies. Dat kan dus in onze showroom of online maar wij komen ook graag bij u langs en kunnen dan een van de kleinere modellen meenemen. Een telefoontje (075 614 40 80), email of contactformulier is genoeg voor het maken van een afspraak.

Tot ziens in Wormerveer of bij u op locatie.

Showroom Hartech bv