U bent hier

Laatste nieuws

In onze showroom zijn alle faciliteiten geïnstalleerd voor online demonstraties. We kunnen gebruik maken van Teams, Zoom en Skype of van de applicaties die u in gebruik heeft. Deze sessies geven u een goed totaalbeeld van Hartech, de software en de werking van de apparatuur. Als u vooraf uw eigen proefstuk of product instuurt, kunnen we deze vaak tijdens de online demo testen. Ondersteuning op gebied van software konden we al goed doen onze ISL-online applicatie. 

We mogen ons gelukkig prijzen want de zaken gaan door. De MultiTest 2.5 wordt veel verkocht in de verpakkingsindustrie. De testen die daarmee uitgevoerd worden zijn zeer divers. Zo breidde Trivium Packaging in Leeuwarden uit om de deksels op de blikverpakkingen op grotere schaal te kunnen testen. Segheza Packaging kocht dit trekbankje voor wrijvingstesten aan verpakkingsmateriaal en Meroso Foods kocht deze opstelling voor het testen van PET flessen.

Testometric machines hebben we in opdracht gekregen van onder andere Cups4You voor testen van spuitgietverpakkingen in de levensmiddelenindustrie. Tempory Work Design creëert op maat ontworpen constructies en gereedschappen voor toepassing in offshore en zware civiele installatieprojecten. Een 50 kN Testomteric testbank is aangeschaft voor testen aan materialen en onderdelen van de contructies. 

 

Online demonstraties Hartech