U bent hier

Laatste nieuws

ISO9001 audit met succes doorlopen

Na afloop van de interne audit concludeerde de externe auditor het onderstaande. We zien de officiële audit daarom met vertrouwen tegemoet.

Ik kan niet anders oordelen dan dat het met de kwaliteit bij Hartech erg goed zit! Zowel naar klanten als voor de eigen medewerkers is alles goed geregeld. Jullie krijgen mooie complimenten en de klachten zijn nihil en goed herleidbaar. Jullie acteren niet alleen voor de klanten heel snel, maar binnen de gehele organisatie. Heel mooi om te zien en fijn om te auditen. De paar verbeterpunten die ik genoemd heb brengen de kwaliteit van jullie producten en diensten niet in gevaar, vandaar dat het geen tekortkomingen zijn. Cindy Veraart - Vernoma - Limmen

Bart en Klaas op ferryBezoek Testometric

Bart en Klaas zijn afgelopen maand even op bezoek geweest bij Testometric in Rochdale, Verenigd Koninkrijk. Zo heeft Bart goed kennis kunnen maken met de mensen bij Testometric en uitgebreid de fabriek kunnen inspecteren. De heren zijn met auto en trailer met de ferry gegaan, dus ze hebben mooi weer vier nieuwe trekbanken mee kunnen nemen!

Een stevige X500-50kN is reeds geïnstalleerd bij Tata Steel in IJmuiden voor het testen van bandstaal wat om de grote rollen staal gaat voor het transport ervan. Een kleinere Testometric X350 – 20 kN heeft haar plaats gevonden bij Dyka in Steenwijk, alwaar allerhande PVC producten getest gaan worden. De overige twee trekbanken (waaronder een complete X250- 3 kN) staan nu in onze showroom: u bent van harte uitgenodigd om deze te komen bewonderen.

Mecmesin VFG krachtmeter
Mecmesin heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten qua ontwikkelingen. Er is namelijk een gloednieuwe krachtmeter ontwikkeld: de VFG. Een ontzettend krachtige en super nauwkeurige krachtmeter mèt touchscreen. De krachtmeter zelf kan natuurlijk pieken meten, maar beschikt ook over breukdetectie en kan statistieken bijhouden. De data kan grafisch worden weergegeven op het scherm maar ook worden geëxporteerd naar een PC: direct of via een geheugenkaartje. Deze nieuwste technologie is binnenkort leverbaar: de eerste serie meters is onderweg naar ons.

Rockwool koopt weer 2 trekbanken bij Hartech

Zo'n 24 jaar terug bestelde Rockwool 6 Testometric trekbanken die na 22 jaar in volcontinuedienst, in een productieomgeving, technisch verouderd waren. Hartech leverde daarvoor 6 nieuwe X-serie testbanken van 30 kN. In het laboratorium stonden nog twee oude banken van een ander merk en die worden nu ook vervangen voor door een Testometric. Hartech en haar leveranciers hebben zich hier duidelijk bewezen en dat geldt zeker niet alleen voor deze klant.