U bent hier

Laatste nieuws

April 2019: Het bouwen van de 300 kN tester van Dyka  voor het testen van infiltratiekratten vordert gestaag. De eerste kratten kunnen binnenkort bij Testometric getest worden. Daarna volgt transport en in bedrijf stelling bij Dyka. Diverse offertes zijn omgezet in orders. Vooral de MultiTest-dV wordt momenteel goed verkocht. Zo leverden wij onder andere een opstelling aan Hotcuisine voor het bepalen van de sterkte sealnaden van verpakking. Het Belgisch lasinstituut kocht ook een MultiTest-dV voor het meten van de treksterkte van hele kleine puntlasjes. Het Centrum voor Onderzoek en Technisch Advies heeft een 50 kN Testometric aangeschaft voor diverse testen aan afwerksystemen, constructies en bouwmaterialen. Hartech heeft momenteel circa 25 trekbanken van  1- 100 kN op voorraad. Wij zijn dus in staat om zeer snel te kunnen leveren. In combinatie met onze eigen machinefabriek zorgt Hartech voor een slimme en snelle oplossing.

Januari 2019: Hartech heeft een mooi 2018 achter de rug. Er werden meer trekbanken en meetcellen dan ooit verkocht. De continuïteit is verbeterd door extra personeel aan te nemen hetgeen ook direct resulteert in extra opdrachten. DYKA Steenwijk bestelde op het randje van 2018 een grote 300 kN pers voor het testen van infiltratiekratten in 3 richtingen. Een flinke machine die we over een paar maanden gaan uitleveren. Forbo Flooring bestelde twee jaar terug de eerste Mecmesin voor delaminatie-testen en nu haar tweede Mecmesin trekbank als vervanging van een oude Zwick machine. Verder orders voor onder andere Ardagh als vervanging van 20 jaar oude intensief gebruikte Mecmesin testers, een trekbank voor lastesten aan lithium-ion batterijen en o.a. een 50kN trekbank voor de Hogeschool Amsterdam. We gaan 2019 dus in met een goed gevulde portefeuille en interessante klanten.

Daarnaast exposeert HARTECH meet- & testapparatuur bv op Materials 2019. Deze beurs heeft dit jaar een nieuwe opzet. Mikrocentrum en VOM, Belgische vereniging voor oppervlaktetechnieken van materialen, slaan de handen ineen voor de komende edities van de vakbeurzen Materials en Eurofinish. Beide beurzen worden samen op 15 en 16 mei 2019 gehouden in de Brabanthal te Leuven (België). Dit nieuwe evenement  EUROFINISH+MATERIALS 2019 wordt dé centrale ontmoetingsplek in de Benelux met alle aspecten voor een goed en duurzaam eindproduct. Via deze link kunt u zich registreren voor een bezoek: https://materials.nl/

50 kN trekbank