U bent hier

Laatste nieuws

We mogen ons gelukkig prijzen in deze toch vreemde tijden want de zaken gaan door. Na een kleine dip in maart hebben we de maanden daarna mooie opdrachten binnen gekregen. O.a een trekbank voor Afpro Filters in Alkmaar. Afpro maakt FFP2 en medische IIR mondmaskers en die moeten getest worden op sealsterkte etc. Daarvoor heeft Afpro een mooie MultiTest 2.5dV trekbank met VectorPro Lite software aangeschaft. En, dat is niet de enige MultiTest 2.5 die we in de afgelopen weken in opdracht kregen. Zo hebben we tester geleverd voor het testen van injectiespuiten, een tester voor TNO Petten, testen van textiel voor meubelstof, en testen van schuimen. Kortom, heel veel belangstelling voor de MultiTest 2.5.

Testometric machines hebben we in opdracht gekregen van o.a. Elvedes voor het testen van remkabels, etc. voor de rijwielen en industrie. Daarnaast won Hartech twee inschrijvingen voor scholen, te weten VTI Lier en Hogeschool Inholland Alkmaar. Dat laatste toont maar weer eens aan dat Hartech de vereiste kwaliteit, service en support levert voor de beste prijs. 

Ook wij ontkomen niet aan Corona maatregelen. Om reizen te beperken hebben we in onze showroom direct alle faciliteiten geïnstaleerd voor online demonstraties. We kunnen gebruik maken van Skype en Zoom of van de applicaties die klanten al in gebruik hebben. De eerste sessies zitten erop en geven klanten een goed totaalbeeld van Hartech, software en werking apparatuur. Het zou zo maar kunnen zijn dat we dit in de toekomst veel meer gaan inzetten om onnodig reizen te voorkomen. Ondersteuning op gebied van software konden we al goed doen onze ISL-online applicatie. Ook kunnen we de meeste kalibraties zoals gewoonlijk in eigen huis uitvoeren. De on-site kalibraties schuiven we voorlopig even een maand door. We wensen iedereen in ieder geval het beste toe in deze vreemde tijd.

Online demonstraties Hartech