U bent hier

Mecmesin

Mecmesin

Mecmesin is een toonaangevende producent van een breed scala aan meetapparatuur voor kracht en draaimoment. Mecmesin maakt precisie-instrumenten en systemen die accuraat, betrouwbaar en eenvoudig te bedienen zijn. U kunt vertrouwen op presataties van het hoogste niveau.

Mecmesin is in 1977 opgericht en gevestigd in Slinfold, West Sussex, Verenigd Koninkrijk. Zij hebben een uitgebreid wereldwijd netwerk, met regionale kantoren in de VS, China, Thailand, Frankrijk en Duitsland.

Daarnaast is er een wereldwijd netwerk van vertegenwoordigingen, waaronder HARTECH meet-& testapparatuur, in meer dan 50 landen. De vertegenwoordigingen hebben technische expertise in huis en verzorgen after-sales ondersteuning voor lokale klanten.

De focus van Mecmesin is altijd geweest om hoge kwaliteit testoplossingen te leveren, die een betaalbaar alternatief zijn voor veel duurdere systemen. Op deze manier kunnen juist kleine en grote bedrijven kwaliteitscontroles op hun producten uitvoeren op een hoog niveau van precisie en nauwkeurigheid. Het robuuste ontwerp van deze systemen zorgt voor probleemloos gebruik in productie omgevingen.

Meer informatie over Mecmesin kunt vinden op www.mecmesin.com.