U bent hier

Privacy verklaring

Privacy verklaring

Wanneer u zich, of uw werkgever u bij Hartech meet- & testapparatuur bv inschrijft voor een activiteit, contact met ons opneemt via een formulier of iets op onze website(s) download, dan vragen we naar (uw) persoonsgegevens. Graag vertellen we u met deze privacy policy, voor welk(e) doeleinde(n) we dit doen en waarom wij menen daar een gerechtvaardigd belang bij hebben. Deze policy is in lijn met de nieuwe richtlijnen volgens de GDPR en van toepassing op alle activiteiten van Hartech meet- & testapparatuur bv. Heeft u na het lezen nog vragen, neem dan contact met ons op via info@hartech.nl.

1. Waarborgen privacy

Het waarborgen van de privacy en gegevens van onze bezoekers vinden wij van groot belang. Daarom zorgen we ervoor dat uw gegevens worden beveiligd en bewaakt tegen misbruik en ongeautoriseerde partijen. Hartech meet- & testapparatuur bv bewaart uw gegevens zolang de gegevens relevant zijn in verband met de doeleinden als beschreven bij punt 3, 4 en 5.

2. Klachtrecht

Mocht u ondanks onze waarborgen ontevreden zijn over de manier waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan, neem dan contact op met ons via info@hartech.nl of telefonisch: 075 - 6144080. Daarnaast staat het u vrij om bij de Autoriteit Persoonsgegevens een klacht in te dienen.

3. Waarvoor gebruiken we uw persoonsgegevens?

We gebruiken de gegevens om u te informeren over ons productaanbod, om onze relevante diensten te verbeteren en om een goede uitvoering van onze producten en diensten mogelijk te maken. Daarbij kunt u denken aan het (automatisch) invullen van formulieren, het toesturen van online nieuwsbrieven en/of post (na toestemming) et cetera.

4. Welke persoonsgegevens verzamelen en verwerken we?

Wij verzamelen en verwerken onder meer de volgende persoonsgegevens:

  • Uw voor- en achternaam: wij hechten veel waarde aan persoonlijke communicatie. Daarom vragen we naar uw voor- en achternaam. Voor marketingdoeleinden gebruiken we uw naam om u persoonlijk aan te spreken.
  • Uw e-mailadres: wij vragen uw e-mailadres om met u te communiceren en voor onze nieuwsbrief.
  • Telefoonnummer: wij vragen uw telefoonnummer om contact op te nemen bij vragen.
  • Bedrijfsnaam en -adres: wij vragen het (factuur)adres van uw bedrijf om eventuele correspondentie per post toe te sturen. Denk bijvoorbeeld aan producten of een factuur.
  • BTW nummer: wij vragen uw BTW nummer voor belastingtechnische afhandeling en om te verifiëren of een bedrijf al dan niet geregistreerd is bij de KvK. Dit doen wij omdat we het belangrijk vinden te communiceren met een geregistreerd rechtspersoon/orgaan.
  • Hoofdactiviteit van uw vestiging, interesses, functie: wij vragen naar de hoofdactiviteit van uw vestiging om de (marketing) communicatie met u en uw organisatie zo doelgericht mogelijk te maken.
  • Vestigingsgrootte: wij vragen soms naar de vestigingsgrootte om een beeld te krijgen van onze klanten en om de (marketing) communicatie met u en uw organisatie zo doelgericht mogelijk te maken.
  • Communicatie: Wij maken van ieder contact (email, telefoon, beursbezoek, etc.) een beknopt verslag in onze database zodat we deze informatie behouden en met de collega’s onderling kunnen delen. Op deze manier kunnen wij u altijd goed helpen als er vragen zijn.
  • Apparatuur: Wij houden in onze database bij welke appratuur bij u aanwezig is met serienummers en service historie. Op deze manier kunnen wij een goede service garanderen.

5. Hoe verzamelen we uw persoonsgegevens?

Wij verzamelen zowel offline als online persoonsgegevens voor een correctie afhandeling van onze activiteiten en om onze dienstverlening en/of marketingactiviteiten te verbeteren. Offline doen wij dit wanneer u ons bijvoorbeeld een visitekaartje overhandigt en wij vervolgens uw gegevens verwerken in het systeem. Daarnaast verwerken wij gegevens die u achterlaat op onze website. De site www.hartech.nl (en andere door Hartech meet- & testapparatuur bv geregistreerde (sub)domeinen) kan cookies plaatsen bij websitebezoekers. Dat doen we om informatie te verzamelen over de pagina’s die gebruikers op onze website bezoeken, om bij te houden hoe vaak bezoekers terug komen en om pagina’s te optimaliseren. Ook houden we bij welke informatie de browser deelt. Online doen wij dit met behulp van de volgende tools en cookies:

  • Google Analytics Google Analytics houdt het gebruik van onze website(s) bij zodat we deze kunnen optimaliseren. Denk hierbij aan paginabezoek, gedrag en conversietracking. De gegevens die hier verzameld worden, zijn niet herleidbaar en dus anoniem.
  • Google Adwords Google Adwords registreert het aantal bezoeken en conversies naar aanleiding van campagnes. Daarnaast houdt deze cookie bij welke pagina’s worden bezocht, zodat relevante advertenties op externe websites worden getoond. De gegevens die hier verzameld worden, zijn niet herleidbaar en dus anoniem.

Deze informatie houden we anoniem bij en is niet gekoppeld aan andere persoonlijke informatie. U kunt er voor kiezen om cookies uit te schakelen. Dat doet u door gebruik te maken van de mogelijkheden van uw browser. U vindt meer informatie over deze mogelijkheden op de website van de aanbieder van uw browser.

6. Verwerking persoonsgegevens

Alleen geautoriseerde medewerkers hebben toegang tot persoonsgegevens. Wij verkopen uw gegevens niet aan derden voor commerciële doeleinden. Indien u nog geen klant van ons bent zullen wij uw gegevens uitsluitend voor gebruiken voor het versturen van nieuwsbrieven en om u eventueel telefonisch te benaderen.

7. Recht op inzage / rectificatie /verwijdering persoonsgegevens

Bent u klant van Hartech meet- & testapparatuur bv en wilt u zien welke persoonsgegevens van u bij ons bekend zijn? Dan kunt u gebruikmaken van uw recht van inzage. Als uw persoonsgegevens niet kloppen, dan kunt u Hartech meet- & testapparatuur bv vragen om deze gegevens aan te passen en waar nodig te verwijderen. Indien gewenst kunt u tegen de verwerking bezwaar maken of verzoeken de verwerking te beperken of gegevens over te dragen.

Als u van deze rechten gebruik wilt maken, stuur dan een brief naar Hartech meet- & testapparatuur bv of e-mail naar info@hartech.nl.

8. U kunt uw voorkeuren met betrekking tot marketingcommunicatie zelf wijzigen:

  1. U kunt telefonisch of via de email contact met ons opnemen en aangeven welke informatie u wel of niet wenst te ontvangen. Tel: +31 (0)75 6144080 of mail: info@hartech.nl.

9. Overige

Uw persoonsgegevens zijn beveiligd tegen misbruik en toegang door ongeautoriseerde personen via de meest recente en bewezen technieken die door Hartech meet- & testapparatuur bv up-to-date worden gehouden. Wij doen er alles aan om dit te waarborgen en te bereiken.

Hartech meet- & testapparatuur bv heeft het recht om de inhoud van deze privacy policy waar nodig te wijzigen. Wij raden u aan om deze policy met enige regelmaat te lezen, zodat u op de hoogte bent van deze wijzigingen. De laatste wijziging heeft plaats gevonden op: 3 mei 2018.