U bent hier

winTest Analysis EC

curves - winTest screenshot
Bereik: 
N.V.T.
Productnaam: 
winTest Analysis EC
Leverancier: 
Testometric

WinTest Analysis is de uitgebreide Nederlandstalige software voor het aansturen van de Testometric testbank, het registreren van de meetcurve, het uitvoeren van berekeningen, opslaan van resultaten en statistische berekeningen, het afdrukken van rapporten, etc. via een externe Windows computer. Naast de voorgeprogrammeerde testprocedures volgens EN-, DIN-, ISO-, ASTM-, etc. normen voor druk-, trek-, buig-, scheur-, afpelproeven, etc. is het mogelijk om complexe en klantspecifieke testmethodes te programmeren.
Behalve de Nederlandse taal is de software met één muisklik omschakelbaar naar de Engelse, Duitse, Franse, Italiaanse taal en nog meer talen. Het afdrukken van rapportages in andere talen is dan ook zeer eenvoudig.
Resultaten en grafieken kunnen eenvoudig overgehaald worden naar andere applicaties zoals o.a. Microsoft Excel, Word, Outlook, etc. Daarnaast beschikt de software over functies die resultaten automatisch wegschrijven naar een netwerk zodat deze beschikbaar komen voor centrale systemen.
Opleiding van de gebruikers wordt op locatie uitgevoerd na de inbedrijfstelling. Daarbij worden de gebruikers uitgebreid bekend gemaakt met de mogelijkheden, worden de uit te voeren testen ingevoerd in de software en de eerste series metingen gedaan. Ook worden de gebruikers uitvoerig gewezen op de eventuele gevaren die werken met een trek- en drukbank met zich mee kan brengen. De duur van de opleiding bedraagt ongeveer één werkdag. Mocht er meer tijd nodig zijn dan is ook een eventuele tweede cursusdag op locatie in de prijs inbegrepen.
Telefonische support is gedurende de gehele gebruiksperiode gratis. Voor extra opleiding op locatie kunnen kosten in rekening gebracht worden.

Meer informatie: