U bent hier

Leveranciers

Leveranciers

Hartech onderhoudt zeer nauwe betrekkingen met haar leveranciers. Onze leveranciers zijn middelgrote ondernemingen waarvan wij de eigenaren en medewerkers persoonlijk kennen. Zij luisteren naar onze ideeën en de wensen van onze klanten. De korte communicatielijnen en de relatief kleine fysieke afstanden zorgen ervoor dat wij altijd snel kunnen reageren op vragen van klanten. Dat geldt niet alleen voor nieuwe projecten maar vooral bij het oplossen van eventuele problemen.

Mecmesin: Leverancier sinds 1998. Producent van trek- & drukbanken en kracht- & draaimomentopnemers. Mecmesin is gevestigd in Slinfold, dat ligt tussen Londen en Brighton in Engeland en is opgericht in 1977. Mecmesin is onderdeel van de Physical Property Testers Group en heeft eigen vestigingen in Amerika, China, Thailand, Duitsland en Frankrijk. De wereldwijde dekking wordt compleet gemaakt door 50 vertegenwoordigingen.

Testometric: Leverancier sinds 2000. Producent van trek- & drukbanken. Testometric is gevestigd in Rochdale, vlakbij Manchester in Engeland. Testometric startte in 1970 met de productie van trek- & drukbanken en beschikt over een wereldwijd netwerk van vertegenwoordigingen. Met een productie van ca. 300 testbanken per jaar, is Testometric niet de grootste producent maar wel één waar elke machine met persoonlijke aandacht en precies naar klantwens gebouwd wordt, door betrokken medewerkers.

Thümler: Leverancier sinds 2002: Specialist in het maken van klemmen en hulpstukken voor trek- & drukbanken gevestigd in Duitsland. De klemmen kunnen gebruikt worden in trek- en drukbanken van Testometric, Mecmesin maar ook van alle andere merken zoals Instron, Zwick, etc.