Leveranciers

Onze leveranciers zien ons als een gelijkwaardige partner. Zij luisteren naar onze ideeën, de wensen van onze klanten en gaan hier daadwerkelijk mee aan de slag. Bijkomend voordeel hiervan is ook nog eens dat de communicatielijnen kort zijn. Daarnaast zijn de fysieke afstanden relatief kort, waardoor producten of onderdelen snel zijn waar ze daadwerkelijk nodig zijn. Onze leveranciers zijn middelgrote ondernemingen. Een overzicht:
Mecmesin logo

Producent van trekbanken, drukbanken, krachtmeters en diverse oplossingen voor het meten van draaimoment. Mecmesin is gevestigd in Slinfold, dat ligt tussen Londen en Brighton in Engeland en is opgericht in 1977. Mecmesin is onderdeel van de Physical Property Testers Group waaronder ook de merken Alluris en James Heal onder vallen. Mecmesin heeft eigen vestigingen in Amerika, China, Thailand, Duitsland en Frankrijk. De wereldwijde dekking wordt compleet gemaakt door 50 vertegenwoordigingen.

Hartech is al sinds 1998 exclusief distributeur van Mecmesin in Nederland en België.

Op onze producten pagina’s vind u alles wat wij aanbieden van deze leverancier.

Producent van spindelaangedreven trek- & drukbanken. Testometric is gevestigd in Rochdale, vlakbij Manchester in Engeland. Testometric startte in 1970 met de productie van trek- & drukbanken en beschikt over een wereldwijd netwerk van vertegenwoordigingen. Met een productie van ca. 300 testbanken per jaar, is Testometric niet de grootste producent maar wel één waar elke machine met persoonlijke aandacht en precies naar klantwens gebouwd wordt, door betrokken medewerkers.

Wij werken al sinds 2000 samen met Testometric en hebben inmiddels een flinke referentielijst opgebouwd van bedrijven waar een een Testometric trekbank hebben geplaatst.

De serie trekbanken en drukbanken van Testometric kunt u ook vinden op onze producten pagina’s.

Grip Engineering

Grip Engineering / Thümler is specialist in het maken van klemmen en hulpstukken voor trek- & drukbanken gevestigd in Duitsland. De klemmen kunnen gebruikt worden in trek- en drukbanken van Testometric, Mecmesin, maar ook van alle andere merken zoals Instron, Zwick, Shimadzu, Mark-10, enzovoort.

Contact Algemeen
Hartech-logo-icon-arrows-diap