Vortex-dV

 • Productnaam: Vortex-dV
 • Leverancier: Mecmesin

De Mecmesin Vortex-dV momenttester is een universele motorische momenttester die zeer geschikt is het testen van de torsiesterkte op allerlei producten. In het bijzonder is deze uitermate geschikt voor het analyseren van schroefdoppen. Voorzien van een menugestuurde controller die ook in het Nederlands werkt.

Op het statief wordt een draaimomentopnemer met een bereik van 10, 6, 3 of 1,5 Nm gemonteerd, samen met AFTI-uitleesunit. De Mecmesin Vortex-dV momenttester kan stoppen of terugkeren bij een bepaald moment of bij breuk van het proefstuk. Uiteraard kan deze testen uitvoeren in beide draairichtingen.

Met de software VectorPro Lite kunnen de meetpunten koppel en hoek geregistreerd worden. VectorPro Lite tekent de curve, voert berekeningen en statistiek uit en stuurt resultaten naar PDF, Excel of printer.

– meetsnelheid: 5000 Hz via AFTI display
– snelheid: 0,1 – 30 omwentelingen / minuut
– afwijking koppel: max. 0,5% van bereik opnemer
– regeling is digitaal instelbaar
– functies: handgeschakeld, éénmaal heen en terug of cycli

Met de standaard meegeleverde klemmen onder en boven kunnen de meeste flessen en doppen ingeklemd worden. Er zijn daarnaast vele accessoires verkrijgbaar voor het inklemmen van afwijkende proefstukken. Ook kunnen we maatwerk leveren mocht een standaard klem niet afdoende zijn.

Informeer bij ons naar de mogelijkheden en vraag een scherpe offerte aan!

Gerelateerde producten

  • AFTI uitleesunit

   AFTI digitale uitleesunit (kracht)

  • VectorPro Lite

   VectorPro Lite software

  Contact Algemeen
  Hartech-logo-icon-arrows-diap