VortexPro

 • Productnaam: VortexPro
 • Leverancier: Mecmesin

De Mecmesin VortexPro is de meest geavanceerde momenttester op de markt en geschikt voor doppen, flessen en vele andere producten. De tester wordt aangestuurd door de VectorPro software waarin volledig stapsgewijs een testprocedure opgebouwd kan worden.

Op het statief wordt een draaimomentopnemer met een bereik van 10, 6, 3, 1,5 of 0,3 Nm gemonteerd. Deze meetcel wordt automatisch herkend zodat er direct gemeten kan worden. De VortexPro momenttester kan in stappen geprogrammeerd worden op hoekverdraaiing, draaimoment, cycli en breuk van het proefstuk.

De VectorPro software registreert de gehele curve (hoek, moment, tijd) en voert alle denkbare berekeningen en statistiek uit. Alle gegevens worden opgeslagen in een database en output is er naar PDF, Excel, printer of SQL format.

– meetsnelheid: maximaal 1000 Hz
– snelheid: 0,1 – 30 omwentelingen / minuut
– afwijking koppel: max. 0,5% van bereik opnemer

Met de optioneel meegeleverde klemmen onder en boven kunnen de meeste flessen en doppen ingeklemd worden. Er zijn daarnaast vele accessoires verkrijgbaar voor het inklemmen van afwijkende proefstukken. Ook kunnen we maatwerk leveren mocht een standaard klem niet afdoende zijn.

Informeer bij ons naar de mogelijkheden en vraag een scherpe offerte aan!

Gerelateerde producten

  • AFTI uitleesunit

   AFTI digitale uitleesunit (kracht)

  • VectorPro Lite

   VectorPro Lite software

  Contact Algemeen
  Hartech-logo-icon-arrows-diap