Emperor software

 • Productnaam: Emperor software
 • Leverancier: Mecmesin

Emperor is de softwareoplossing van Mecmesin voor het registeren van het testverloop en het aansturen van de -i en -xt versies trek & drukbanken en moment- en schroefdoptesters.

De software maakt het mogelijk om snel eenvoudige trek- en druktesten in te voeren maar biedt ook de mogelijk om zeer complexe testen te programmeren. De mogelijkheden hier zijn nagenoeg oneindig door gebruik van variabelen, resultaatafhankelijk acties, loops, digitale in- en outputs voor het ontvangen en versturen van commando’s naar externe apparatuur, etc. Tijdens de test registreert de software registreert met een snelheid tot 1000 Hz de curve. Is de test klaar dan worden direct alle gewenste berekeningen uitgevoerd. Dit kunnen standaardberekeningen zijn als piek, hoek, dal, gemiddelde etc. maar ook zelf ingevoerde formules. Na afloop van een serie metingen geeft de software de statistiek weer. Emperor slaat de resultaten op en maakt een rapport op printer of als PDF. Daarnaast is er een handige koppeling naar Excel die het mogelijk maakt uw eigen meetrapport met resultaten en grafieken samen te stellen.

De Emperor software is zeer geliefd binnen zowel Quality als R&D afdelingen vanwege de gebruiksvriendelijkheid en de uitgebreide mogelijkheden.

Gerelateerde producten

  • winTest Analysis EC

  • VectorPro Lite

   VectorPro Lite software

  • VectorPro MT software

   VectorPro MT software

  Contact Algemeen
  Hartech-logo-icon-arrows-diap