winTest Analysis EC

 • Productnaam: winTest Analysis EC
 • Leverancier: Testometric

WinTest Analysis is de uitgebreide software voor het aansturen van de Testometric testbank. Deze zeer gebruiksvriendelijke software registreert de meetcurve en geeft de resultaten weer. Daarbij worden de statistieken natuurlijk berekend maar er kunnen ook vele andere berekeningen uitgevoerd worden.

Resultaten, berekeningen en grafieken kunnen eenvoudig overgehaald worden naar andere applicaties zoals o.a. Microsoft Excel en Word. Daarnaast beschikt de software over functies die resultaten automatisch kan wegschrijven naar een ander bestand of database (ook op een netwerk) zodat deze beschikbaar komen voor centrale systemen.

Naast de voorgeprogrammeerde testprocedures volgens EN-, DIN-, ISO-, ASTM-, etc. normen voor druk-, trek-, buig-, scheur-, afpelproeven, etc. is het mogelijk om complexe en klantspecifieke testmethodes te programmeren: denk aan stap- en/of kruiptesten maar ook krachtgestuurde testen.  Voor al deze testen hoeft u geen aparte modules aan te schaffen.

De software is meertalig en met één muisklik omschakelbaar van het Nederlands naar het Engels, Duits, Frans, Italiaans en vele andere talen. Het afdrukken van rapportages in andere talen is dan ook zeer eenvoudig.

Via een hulp-op-afstand applicatie kunnen wij de meeste supportvragen beantwoorden: dit soort ondersteuning doen wij ook kosteloos.

Meer informatie

Gerelateerde producten

  • Emperor software

   Emperor software

  • VectorPro MT software

   VectorPro MT software

  • VectorPro Lite

   VectorPro Lite software

  Contact Algemeen
  Hartech-logo-icon-arrows-diap