MultiTest dV(u)

 • Productnaam: Multitest-dV(u)
 • Leverancier: Mecmesin

De Mecmesin Multitest-dV(u) is de combinatie van een Multitest-dV statief, ELS (Enhanced Load Sensor) en Vectorpro MT software. Samen vormen deze een volledig computergestuurde testopstelling, uitermate geschikt voor de meer geavanceerde druk- en trekproeven.

– snelheid: 0,1 – 1200 mm/min
– positionering: 0,001 mm
– slaglengte: 500 mm

Het statief kan tot 2,5 kN meten maar de het uiteindelijke bereik wordt bepaald door de gekozen ELS meetcel, welke verkrijgbaar is meerdere varianten. De ELS meetcel meet met een nauwkeurigheid van 0,5% vanaf minimaal 5% van het bereik. Een 1000 N ELS meetcel bijvoorbeeld meet vanaf 50 N met een nauwkeurigheid van 0,25 N. Dat maakt dat deze tester ook voldoet aan ISO 7500-1 Class 0,5. De meetcellen kunnen overigens gekalibreerd worden volgens de ISO 17025 standaard.

Mocht de werkruimte qua hoogte niet genoeg zijn, dan is de Mecmesin Multitest-dV(u) ook in verlengde versies beschikbaar: tot 1000 mm (max. 1 kN) en 1200 mm (max. 0,5 kN). Ook kan de traverse nog naar voren uitgebouwd worden, daarbij gaat wel de maximum capaciteit naar beneden.

De bijbehorende Vectorpro MT software, welke ook gebruikt wordt bij de grotere OmniTest serie trekbanken, maakt gebruik van een handige drag- en drop interface voor het configureren van simpele producttesten tot complexe materiaaltesten. De software bied vele mogelijkheden voor het analyseren en rapporteren van uw testdata.

Gerelateerde producten

  • VectorPro MT software

   VectorPro MT software

  Contact Algemeen
  Hartech-logo-icon-arrows-diap