Hartech

Trekproef band

Hartech

Trekproef lijmverbinding

Hartech

Trekbank 2,5 kN

Buitink Technology

Buitink Technology is gespecialiseerd in het bedenken, ontwikkelen, maken, leveren en monteren van producten en oplossingen waarin flexibele lichtgewicht kunststoffen zoals zeildoek, folie en technisch textiel een hoofdrol spelen.

In Duiven heeft Buitink een 300kN trek- en drukbank staan welke gebruikt wordt om onderzoek te verrichten en de ontwikkeling van producten en materialen te ondersteunen. Ook wordt de trekbank ingezet om projectmatig materiaal- en lasnaadtesten te doen om een goede en constante kwaliteit te borgen.

Deze trekbank is gekoppeld aan een PC met de geavanceerde winTest software, zodat talloze data en grafieken gegenereerd kunnen worden.

Daarnaast staat er ook een 2,5 kN trekbank voor onder andere het testen van folies en lasnaden.

Beide trekbanken zijn ook beschikbaar om te huren (inclusief bediening door een van hun medewerkers). Ze kunnen geen officiële testrapporten of certificaten verstrekken, maar kunnen u wel snel en tegen interessante tarieven van dienst zijn om – bijvoorbeeld gedurende uw ontwikkeltraject – uw product of prototypes te testen op sterkte, voordat u ze definitief laat keuren of certificeren.

 

Buitink Technology Logo

 

Meer informatie
Contact Algemeen
Hartech-logo-icon-arrows-diap