MultiTest-dV

 • Productnaam: MultiTest-dV
 • Leverancier: Mecmesin

De Mecmesin Multitest-dV is een universeel motorisch statief voor druk- en trekproeven. Voorzien van een menugestuurde controller die ook in het Nederlands werkt. Het statief werkt samen met een AFG of VFG krachtmeter. Er kunnen simpele testen geprogrammeerd worden zoals bewegen tussen limieten of bewegen naar een positie, kracht of breuk van het proefstuk, om vervolgens te stoppen of terug te keren.

Doordat het statief standalone kan werken is deze uitermate geschikt in een productieomgeving. De configuratie is ook te beveiligen met een pin code.

Met de (optionele) software VectorPro Lite kunnen de meetpunten kracht en verplaatsing geregistreerd worden. VectorPro Lite tekent de curve, voert berekeningen en statistiek uit en stuurt resultaten naar een PDF, Excel of printer.

– snelheid: 0,1 – 1200 mm/min
– positionering: 0,001 mm
– slaglengte: 500 mm

Het standaard statief kan tot 2,5 kN meten maar de het uiteindelijke bereik wordt bepaald door het bereik van de krachtmeter die toegepast wordt.

Mocht de werkruimte qua hoogte niet genoeg zijn, dan zijn er ook verlengde versies beschikbaar: tot 1000 mm (max. 1 kN) en 1200 mm (max. 0,5 kN). Ook kan de traverse nog naar voren uitgebouwd worden, daarbij gaat wel de maximum capaciteit naar beneden.

Als u meer geavanceerde testen wilt uitvoeren dan kunt u dit statief upgraden naar een MultiTest-dV(u) statief (hetzelfde als de Omnitest 2.5). Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Gerelateerde producten

  • Mecmesin VFG

   VFG (Vector Force Gauge)

  • Advanced Force Gauge

   AFG (Advanced Force Gauge)

  • VectorPro Lite

   VectorPro Lite software

  • Mecmesin Multitest-dV(u)

   MultiTest dV(u)

  Contact Algemeen
  Hartech-logo-icon-arrows-diap