OmniTest 2.5 kN

  • Productnaam: OmniTest 2.5 kN

De nieuwe Omnitest 2.5 is de opvolger van de Mecmesin Multitest-dV(u). Deze universele tester is uitermate geschikt voor geavanceerde druk- en trekproeven tot 2,5 kN.

– snelheid: 0,1 – 1200 mm/min
– positionering: 0,001 mm
– slaglengte: 500 mm

Het statief kan tot 2,5 kN meten maar de het uiteindelijke bereik wordt bepaald door de gekozen ELS meetcel, welke verkrijgbaar is meerdere varianten. De ELS meetcel meet met een nauwkeurigheid van 0,5% vanaf minimaal 5% van het bereik. Een 1000 N ELS meetcel bijvoorbeeld meet vanaf 50 N met een nauwkeurigheid van 0,25 N. Dat maakt dat deze tester ook voldoet aan ISO 7500-1 Class 0,5. De meetcellen kunnen overigens gekalibreerd worden volgens de ISO 17025 standaard.

Mocht de werkruimte qua hoogte niet genoeg zijn, dan is deze Omnitest ook in verlengde versies beschikbaar: tot 1000 mm (max. 1 kN) en 1200 mm (max. 0,5 kN). Ook kan de traverse nog naar voren uitgebouwd worden, daarbij gaat wel de maximum capaciteit naar beneden.

De bijbehorende Vectorpro MT software maakt gebruik van een handige drag- en drop interface voor het configureren van simpele producttesten tot complexe materiaaltesten. De software bied vele mogelijkheden voor het analyseren en rapporteren van uw testdata.

Een handige panel pc (touchscreen) is optioneel leverbaar.

Gerelateerde producten

    • VectorPro MT software

      VectorPro MT software

    Contact Algemeen
    Hartech-logo-icon-arrows-diap