OmniTest 10-25-50 kN

  • Productnaam: OmniTest 10-25-50 kN

De Mecmesin OmniTest dubbelkoloms druk- en trekbanken zijn vernieuwd! Deze sterke dubbelkoloms universele testmachines zijn opnieuw ontwikkeld om de meest veeleisende testen uit te kunnen voeren.

Deze supersterke tester is leverbaar in een 10, 25 en 50 kN versie. Er zijn meerdere meetcellen verkrijgbaar die ook snel uit te wisselen zijn, zodat in vrijwel ieder gewenst bereik getest kan worden. Uiteraard is er een scala aan testopstellingen leverbaar.

De hele Omnitest serie is volledig ontworpen voor het leveren van uitstekende prestaties en bedieningsgemak voor een scherpe prijs. Over de hardware hoeven wij bestaande Mecmesin klanten niets te vertellen, dat is altijd degelijk en gemaakt voor intensief gebruik.

Mecmesin heeft daarbij kosten nog moeite gespaard om de VectorPro MT software uit te breiden en te perfectioneren voor deze testbank. Door de intuïtieve grafische gebruikersinterface, ook in het Nederlands, is ieder gebruiker snel in staat om testen te configureren en uit te voeren.

Belangrijkste kenmerken zijn:

– Eenvoudige bediening
– Meetcellen van 5 N tot 50 kN
– De software is zeer geschikt voor gebruik met touchscreen
– Software is meertalig, ook in het Nederlands.
– Rapportage naar Excel, pdf, email, etc.
– Verschillende opties zoals extensometers verkrijgbaar
– 30 jaar ervaring en tevreden klanten

Gerelateerde producten

    • VectorPro MT software

      VectorPro MT software

    Contact Algemeen
    Hartech-logo-icon-arrows-diap