U bent hier

Beurzen

Beurzen 2019

In 2019 neemt Hartech deel aan aan Rapid Pro, Materials en Kunststoffen, allen georganiseerd door het Mikrocentrum. De beurzen zijn laagdrempelig, overzichtelijk, eenvoudig te bereiken en gratis toegankelijk. U kunt binnen een paar uur heel veel zien op uw vakgebied. 

RapidPro vindt plaats op 13 en 14 maart in conferentiecentrum Koningshof in Veldhoven. Via deze link schrijft u zich in.

Materials heeft dit jaar een nieuwe opzet. Mikrocentrum en VOM, Belgische vereniging voor oppervlaktetechnieken van materialen, slaan de handen ineen voor de komende edities van de vakbeurzen Materials en Eurofinish. Beide beurzen worden samen op 15 en 16 mei 2019 gehouden in de Brabanthal te Leuven (België). Dit nieuwe evenement  EUROFINISH+MATERIALS 2019 wordt dé centrale ontmoetingsplek in de Benelux met alle aspecten voor een goed en duurzaam eindproduct.

Kunststoffen vindt plaats op 25 en 26 september in conferentiecentrum Koningshof in Veldhoven.

Bent u niet in de gelegenheid? Dan komen wij graag naar u toe. Ook hebben wij in Wormerveer een hele mooie showroom waar wij alle tijd nemen om u de apparatuur te demonstreren.

 Beurzen