U bent hier

Beurzen

Beurzen 2020

In 2020 neemt Hartech deel aan aan Rapid Pro en Kunststoffen, allen georganiseerd door het Mikrocentrum. De beurzen zijn laagdrempelig, overzichtelijk, eenvoudig te bereiken en gratis toegankelijk. U kunt binnen een paar uur heel veel zien op uw vakgebied. 

RapidPro 2020 op 4 en 5 maart NH- Conference Centre Koningshof, Veldhoven - stand 509

Bij het 3D printen zijn de materiaaleigenschappen niet gelijk aan die van het originele materiaal. Om de verschillen en de uiteindelijke sterkte te kunnen bepalen is een trekbank een essentieel hulpmiddel. Hartech bv heeft voor deze moderne toepassing al vele trekbanken geleverd. Met onze kennis van het testen van 3D printing kunnen wij u dan ook zeker van dienst zijn. 

Voor deze beurs kunt u zich gratis registreren via deze link: https://rapidpro.nl/

UITGESTELD TOT NADER ORDE - KUNSTSTOFFEN 2020 

De Kunststoffenbeurs is dé vakbeurs en ontmoetingsplek voor de gehele kunststofketen in de Benelux. Laat u inspireren en verrassen door actuele ontwikkelingen en verrassende mogelijkheden met kunststof. Actuele thema’s als circulaire economie, duurzaamheid, slimme grondstoffen, nieuwe materialen, kostprijsbesparing, innovatieve productiemethodes, productontwikkeling en kansen voor de maakindustrie staan deze editie centraal.

Voor deze beurs kunt u zich gratis registreren via deze link: https://kunststoffenbeurs.nl/

Bent u niet in de gelegenheid? Dan komen wij graag naar u toe. Ook hebben wij in Wormerveer een hele mooie showroom waar wij alle tijd nemen om u de apparatuur te demonstreren.