U bent hier

Beurzen

Beurzen 2021

In 2021 neemt Hartech deel aan aan Kunststoffen en RapidPro, allen georganiseerd door het Mikrocentrum. De beurzen zijn laagdrempelig, overzichtelijk, eenvoudig te bereiken en gratis toegankelijk. U kunt binnen een paar uur heel veel zien op uw vakgebied. 

KUNSTSTOFFEN  - MATERIALS 2021 op 15 en 16 september -  Brabanthallen, 's-Hertogenbosch

De Kunststoffenbeurs is dé vakbeurs en ontmoetingsplek voor de gehele kunststofketen in de Benelux. Laat u inspireren en verrassen door actuele ontwikkelingen en verrassende mogelijkheden met kunststof. Actuele thema’s als circulaire economie, duurzaamheid, slimme grondstoffen, nieuwe materialen, kostprijsbesparing, innovatieve productiemethodes, productontwikkeling en kansen voor de maakindustrie staan deze editie centraal.

Voor deze beurs kunt u zich gratis registreren via deze link: https://kunststoffenbeurs.nl/

Tegelijkertijd en op dezelfde locatie vindt ook de vakbeurs Materials+Eurofinish+Surface plaats. Deze vakbeurs biedt productontwikkelaars, productdesigners, engineers, R&D'ers, productiemedewerkers, materiaalspecialisten en onderzoekers één plaats om de gehele waardeketen te ontmoeten: van design en materiaalkeuzes tot en met analyse en de daadwerkelijke coatingtechnologie. Meer informatie over deze beurs vindt u hier: https://materials-eurofinish-surface.com

RapidPro 2021 op 8 en 9 december - Brainport Industries Campus, Eindhoven

Bij het 3D printen zijn de materiaaleigenschappen niet gelijk aan die van het originele materiaal. Om de verschillen en de uiteindelijke sterkte te kunnen bepalen is een trekbank een essentieel hulpmiddel. Hartech bv heeft voor deze moderne toepassing al vele trekbanken geleverd. Met onze kennis van het testen van 3D printing kunnen wij u dan ook zeker van dienst zijn. 

Voor meer informatie over deze beurs: https://rapidpro.nl/

Deze editie van RapidPro is onderdeel van de 3D Deltaweek. Een uniek grensoverschrijdend multi-event voor iedereen die met 3D-technologie bezig is. Voor meer informatie: bezoek de website van 3D Delta Week: www.3Ddeltaweek.com

 

Bent u niet in de gelegenheid? Dan komen wij graag naar u toe. Ook hebben wij in Wormerveer een hele mooie showroom waar wij alle tijd nemen om u de apparatuur te demonstreren.